De bouw van het Gezondheidscentrum Vroonermeer- Noord gestart

De bouw van het Gezondheidscentrum Vroonermeer- Noord gestart

De bouw van het Gezondheidscentrum Vroonermeer -Noord gestart.

 

Beste lezer,

Dit is mijn eerste blog, speciaal geschreven voor mijn vernieuwde site.

Ik wil je graag van alles laten weten over wat er zoal gebeurt in mijn praktijk kinderfysiotherapie. Daarnaast ga ik leuke informatie en tips geven over het ontwikkelen van het bewegen van kinderen.

Maar het grote nieuws is nu natuurlijk dat de bouw van het nieuwe Gezondheidscentrum in de Vroonermeer –Noord/ St. Pancras is gestart. In dit gezondheidscentrum zal de dependance van mijn praktijk worden voortgezet.

Op 23 november was het officiële openings ritueel, de palen waren namelijk al geslagen;). De wethouders uit Alkmaar en Langedijk waren aanwezig. De Heren  J. Nieuwenhuis, wethouder  en G. Zonneveld, huisarts  hebben als opening fraaie vlaggen onthuld.

Inmiddels kun je op de bouwplaats al zien hoe de ruimtes zijn ingedeeld. In de bijgaande foto’s zie je  een impressie van de buitenkant en de plattegrond https://www.duquesne.nl/wp-content/uploads/2016/01/Plattegrond-nieuw-pand.pdf

De Mensendiecktherapeute Merel Schouten, de kinderergotherapeute Meike de Berg en ik krijgen een gemeenschappelijke behandelkamer. Je kunt hem zien op de plattegrond: ruimte nr. 32.

Het is dus een feit, het gebouw komt er. Waarschijnlijk wordt het vlak voor of vlak na de   “Bouwvak “ 2016 opgeleverd.

Er loopt een prijsvraag over de naam van het nieuwe gebouw. Heb je een leuk idee? Meld het dan op hpsp@ziggo.nl of geef het door op Bovenweg 1, 1834CA st. Pancras.

Hier in de praktijk zijn we ons aan het voorbereiden op het aanschaffen van de inventaris, zoals een niet breekbare spiegel, wel zo handig bij het werken met  kinderen, een in hoogte verstelbare schrijftafel  , speelgoed dat tegen stootje kan en ga zo maar door.   De timmerman gaat nieuwe schommelplanken maken voor alle balansoefeningen. Het is leuk om het opnieuw te verzamelen.

In de praktijk in Noord- Scharwoude heb ik in de Kerstvakantie de wachtkamer geschilderd en een fantastische poster over het heelal voor kinderen opgehangen. Dat is weer een heel ander gezicht.

Tot de volgende keer

Groet

Lucie du Quesne

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *